top of page

Aanbevelingen

Wie kunnen jou nu beter vertellen wat het oplevert, dan diegenen waar ik eerder naast ben gaan staan...

Op deze pagina heb ik de reacties geplaatst die ik heb ontvangen van mensen die bij mij een coachtraject hebben gedaan. De warme reacties en mooie woorden raken me elke keer weer en laten mij inzien, dat ik met het juiste bezig ben. Want mijn passie is om jou verder te helpen, waar je dan ook staat op dit moment.

Mocht je na het lezen van deze reacties nog twijfelen, dan nodig ik je uit voor een gratis en vrijblijvend bewustwordingsgesprek. Zo kunnen we samen kijken of jouw coachvraag past en mag jij voelen of ik de juiste persoon ben om jou te mogen helpen. 

De reacties:
Otto review.jpg

Bij de eerste kennismaking voelde het meteen warm en vertrouwd. Arno wist mij zo te raken dat de tranen over mijn wangen rolden. Ik wist niet wat mij overkwam, want ik huilde eigenlijk nooit.

Hij wist mij ook te vertellen dat ik hoogsensitief was. Toen ik de omschrijving van de HSP-HSS’er, de High Sensation Seeker, op het internet tegenkwam, werd duidelijk in welke spagaat ik vaak zat.

Maar wat wilde ik nu eigenlijk verder met mijn leven? Waarom deed ik dingen zoals ik ze deed? Vooral ook hoe het anders kan! Dat waren o.a. vragen waar Arno mij mee heeft geholpen om antwoorden te vinden. Het werd tijd dat ik weer meer naar mijn gevoel ging. Door hier vaker bij stil te staan werd alles steeds duidelijker.

Ik weet nu weer voor wie ik het  doe. Ik slaap weer goed en voel mij fysiek ook weer steeds beter. Ik heb mijn “vrijheid” weer terug en zin om dingen aan te pakken. Arno bedankt!

Otto

Lars.jfif

Vroeger geloofde ik nooit in professionele hulp/coaching. Ik dacht ik kan het allemaal zelf wel aan, ik ben jong, heb veel vrienden en een flink doorzettingsvermogen. Echter na een paar tegenslagen bevond ik mezelf in een put waar ik geen uitweg uit zag. Ik wist werkelijk niet meer wat ik moest doen. Ik was emotioneel instabiel en nam veel afstand van de mensen die mij juist hulp aanboden zoals mijn ouders en hechte vrienden.
Arno moest mij zien te helpen om uit deze put te komen en dat is gelukt! Arno heeft mij geholpen het licht weer te zien en er is NO WAY dat ik terug die put in ga! Arno ik ben je heel dankbaar voor het luisteren, de aandacht, het confronteren waar nodig en vooral de vele wijzen lessen!

Lars

Stan.jfif

Bedankt voor de coaching. Je hebt mij geholpen bij het opnieuw gelukkig worden. Door jouw coaching heb ik geleerd hoe mijn eigen brein werkt en hoe ik moet omgaan met sommige gedachtes. Samen met jou ben ik achter mijn ''probleem'' gekomen en daardoor voel ik mij veel beter. Ik merk dat ik dagelijks meer energie heb, positiever in het leven sta en op een krachtige en sterke manier door het leven ga. Bedankt!

Stan

Kevin.jpg

Arno, ik vond het prettig om met jou te werken, alhoewel het soms erg confronterend was. Maar juist dat was nodig om één en ander helder en inzichtelijk te krijgen in wat er mocht veranderen, om zelf te kunnen begrijpen waar het aan schortte. Ook de inzichtkaarten maakten duidelijk, dat mijn gedachten soms met mijzelf aan de haal gingen. Het werd allemaal stukken duidelijker. Ik zit weer op de goede weg, heb meer zelfvertrouwen en voel me weer rustiger. Arno bedankt voor de begeleiding die nodig was om verder te kunnen.

Kevin

20210507_223655803_iOS.jpg

"Leg die lat eens wat lager.." en "Wees eens niet zo streng voor jezelf". Dit zijn misschien wel de twee belangrijkste lessen die je mij hebt geleerd.

Mark
 

IMG_1039.JPG

Tijdens mijn traject heeft Arno mij laten zien wat echt belangrijk voor me is, zowel zakelijk als privé. Door helder te krijgen wie je bent en wat voor jou belangrijk is, kun je ook beter loslaten wat niet belangrijk voor je is of waar je last van ervaart. Arno geeft je handvatten en zet je een spiegel voor.

Harm

Annemarie.jpg

Lieve Arno, je bent voor mij een geweldige coach en een fijn reisgenoot. Waar op mijn pad diverse bruggen gesloten waren, heb jij deze weer voor me geopend, zodat mijn reis verder kan gaan. Ik ben je dankbaar! Ik heb veel geleerd! Ik kan en ga nu verder. Liefs...

Annemarie

Sandra.jpg

Een zoektocht naar jezelf en hoe je jezelf het beste kunt zijn, dat is waar Arno mij bij geholpen heeft. Hij heeft me een spiegel voorgehouden en meegedacht in oplossingen. Wat ik van dit coaching traject het meest geleerd heb: In jouw leven ben jij het allerbelangrijkste. Je kan pas voor een ander zorgen, als je goed voor jezelf zorgt.

Sandra

Roland.jpg

Toen ik bij Arno begon, had ik mijn zelfontwikkeling al een tijdje niet op de eerste plek staan, waardoor ik met mezelf in de knoop kwam. Tijdens de sessies heb ik nieuwe dingen geleerd over mezelf, over de situaties waar ik me te maken kreeg en hoe ik daar een ander perspectief op kon krijgen. Binnen een paar maanden kreeg ik meer vertrouwen in mijn eigen keuzes, maar Arno kon me ook helpen wanneer er een tegenvaller plaatsvond. Tijdens het traject heb ik niet alleen rust gevonden, maar ook de kracht om de problemen waar ik al voor een langere tijd me zat eindelijk aan te pakken. Arno, bedankt dat je mij deze kans bood toen je zag dat het mij niet in mijn eentje ging lukken, ik kan het iedereen aanraden!

Roland

Thijmen.jpg

Wat te doen als je het even allemaal niet meer weet en met jezelf in de knoop zit ? Ik volgde Arno al langer op Facebook en wat hij doet met coaching. Bij mij was het vooral het accepteren dat ik met een probleem zat, door dingen die zijn gebeurd door de jaren heen. Te druk was in mijn hoofd, niet luisterde naar de signalen van mijn lichaam. Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen om een coachtraject te doen bij Arno, de fijne gesprekken bij hem en de rustgevende sfeer in zijn praktijk hebben mij snel weer richting gegeven. Hij geeft je ook de juiste handvatten me om weer tot rust te komen in je lichaam en hoofd. Ik kan het iedereen aanraden die niet lekker in zijn vel zit om een coachtraject te doen bij Arno.

Thijmen

Barry.jpg

Bij binnenkomst was daar direct een connectie. En dat heeft zich voortgezet in de gesprekken. Je wist me direct op het goede spoor te brengen. Je vriendelijke aandringen, je zichtbare bewogenheid en echtheid maken dat het veilig is om in een hele korte tijd mezelf te laten zien. De doelgerichtheid waarmee je mij "huiswerk" meegaf maakte dat het proces enorm versneld werd. De gesprekken waren daar complementair aan en dat was erg fijn en efficiënt. In een korte tijd vond ik mezelf weer terug, kon waarnemen waar de knopen zitten en ben met vertrouwen in mezelf bij jou vertrokken. Bedankt Arno. Je hebt verschil gemaakt

Barry

David.jpg

Lieve Arno, ik wil je bedanken. Ik heb alles mogen en kunnen vertellen en daar ben ik je echt dankbaar voor. Door met mij te kijken naar hoe ik ben, hoe ik soms reageer en wat dat betekent in mijn omgeving, heb je me laten zien dat als ik mijn gedrag aanpas, dat anderen dan anders gaan reageren. Je hebt mij naar mijn hart leren luisteren en niet naar wat anderen van me vinden en zeggen. Je hebt me geleerd om meer rust te vinden. Je bent voor mij echt een goede coach en je bent een zorgzaam en liefdevol persoon. Dank voor alles.

David

Thom.jpg

Arno, ik wil je bedanken. Vandaag is eindelijk de dag gekomen, dat ik alles heb kunnen vertellen aan mijn ouders. Ik wist dat ik niet verder zou kunnen, zonder dit te doen. Zonder jou zou ik nooit zo ver zijn geweest en daar wil ik je voor bedanken. De doelen die ik heb om na te streven vormen de drive die ik nu heb. Ik kan verder met mijn leven. Tijd om te groeien! Ben zo blij met alles wat ik nu heb en wat er nog komen gaat. En ik weet dat er nog zware tijden komen, maar ik weet nu ook dat ik ze allemaal weer zal overwinnen en sterker zal worden. Dankje, dankje, dankje!

Thom
 

Martin.jpg

Twijfelen aan kleine en grote dingen, de goede of bewuste keuze maken. Ik merkte dat het me allemaal even niet meer zo goed lukte. Arno biedt een veilige, rustige, huiselijke omgeving, wat voor mij prima werkte. Geen afleiding, geen vluchtmogelijkheden, gewoon puur. Arno stelt je op je gemak en laat je je eigen verhaal doen. Af en toe kritisch, af en toe direct, maar vooral rustig en begripvol. Alleen het intakegesprek leverde al bijzondere inzichten op. De gesprekken in de weken daarna gingen bijna als vanzelf. Arno ziet wat er speelt en gaf me dat ook terug. Ik heb het als heel prettig ervaren om met Arno samen te zoeken naar mijn antwoorden en de bevestiging die ik nodig heb! Je zal het grootste deel toch echt zelf moeten doen, maar hij geeft je net dat duwtje de juiste richting in. Ik ben hem heel dankbaar en mocht ik ook weer eens niet kunnen kiezen, deze keuze is zo gemaakt.

Martin

Cato.jpg

In de afgelopen jaren heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen, iets waar ik erg dankbaar voor ben. Toch voelde ik me altijd onzeker en dacht veel na over wat een ander van me zou vinden. Ik was bang om fouten te maken. Uiteindelijk heeft Arno mijn vertrouwen gewonnen. Arno heeft mij geleerd om op een andere manier naar mezelf te kijken, heeft me geleerd om dingen soms te accepteren zoals ze zijn, ik kan nu alles beter een plekje geven. Ik sta nu voor mezelf, ik doe wat goed voelt en ik ben blij met wie ik ben. Arno, je bent een bijzonder persoon. Jouw oprechte belangstelling in een ander en je motivatie om een ander te helpen zich te ontplooien tot wie ze zijn en gaan worden, zijn uniek. Dank je! Ga zo door met de goede dingen in het leven.

Cato

Ronnie.jpg

Toen ik bij Arno aanklopte was er veel mis, ik stond onder in de put maar er was geen ladder. Emotioneel zat ik goed in de knoop. Arno, hoe moet ik jou en wat je doet nou beschrijven? Als eerste was het heel raar zo binnen te komen in zo'n warm huis. Je bent zo vriendelijk en rustgevend. Iemand die dwars door mensen heen kijkt, aanvoelt wat ze nodig hebben. Een heel mooie, maar aparte ervaring. WAUW, moeilijk in woorden uit te leggen wat je wel niet voor mij betekend hebt. Ik ben het uiteindelijk zelf die het is gaan doen en het doet. Maar die hand ernaast, dat doet het hem wel. Dank je wel, dat jij je uitgestoken hand geboden hebt.

Ronnie

Maurits.jpg

Toen ik bij je terecht kwam, zat ik voor mijn gevoel helemaal vast. Ik durfde niet goed te voelen, wat mijn verleden met me had gedaan. Nu ik weet waar mijn stressgevoel vandaan komt, ervaar ik weer rust en heb meer vertrouwen. Het wonderbaarlijke is dat je echt aanvoelt wat er speelt. Oprecht geïnteresseerd bent, wat er in mij speelt. Mij wees op wat ik voelde. Je hebt mij geleerd om mijn gevoel in woorden uit te drukken. Mijn woorden vanuit mijn gevoel, liet je me herhalen, want jij voelde al aan dat er meer achter zat, ikzelf had dat soms niet in de gaten. Je wist me te raken. Je hebt voor mij veel betekent. Ik had geen doelen meer en genoot niet van het leven. Gelukkig doe ik dat nu weer dankzij jouw hulp! Ik kan verder, bedankt!

Maurits

Tom.jpg

Het is moeilijk om hulp te zoeken, maar wat ben ik blij dat ik contact heb gezocht met Arno. Ik zat helemaal vast op het werk, er was een kleine op komst en mijn vrije uren besteedde ik veelal aan het pleasen van familie en vrienden (burn-out is de korte omschrijving). Ik was mezelf niet. In het coach traject moet je zelf hard werken en aan de slag gaan, maar Arno geeft je zoveel handvatten, is eerlijk, warm, rustig, maar vooral een voorbeeld in veel dingen. Ik heb vooral mezelf leren kennen. Eerlijk zijn naar mezelf, accepteren dat ik een heel gevoelig persoon ben die voor zichzelf moet kiezen. Arno brengt rust en heeft me inzicht gegeven hoe verder te gaan. Ik ben Arno ontzettend dankbaar en ik ben heel blij dat ik dit mezelf cadeau heb gedaan!

Tom

Pieter.jpg

Iedereen heeft in zijn leven moeilijke tijden. Ook bij mij was deze periode aangebroken. Als je de juiste gesprekspartner/coach vind waar je je fijn bij voelt, komt alles weer goed. Bij Arno was er direct een gevoel dat het goed zat en eindelijk durfde ik ook echt naar mijn gevoel te luisteren. Arno weet je te raken, durft eerlijk te zijn en heeft al het geduld met je. Hij zorgt op een fijne warme manier ervoor dat je er mag zijn en dat je positief naar het leven kunt en mag kijken. Heel waardevol. Mijn scheiding was een pittige periode maar na mijn coachtraject ben ik een sterke papa voor mijn kinderen, een ondernemer, een mooier persoon en misschien wel het mooiste van alles, een vriend rijker.

Pieter

Bart.jpg

Wat moet je doen als er van binnen iets knaagt? Naar buiten toe speel je mooi weer, wil je voor iedereen klaar staan en wil je iedereen te tevreden stellen. Je wordt daarvoor gewaardeerd, maar toch knaagt er iets. Maar hoe kom je hieruit? Wie zet je op het goede spoor? Wie zorgt ervoor dat je durft uit te spreken dat je niet goed bezig bent? Zo'n coach is Arno. Al bij het eerste gesprek wist hij de snaar te raken en mij het zelfvertrouwen te geven eraan te werken. De gesprekken met Arno zijn rustig, respectvol, maar kunnen ook confronterend zijn. Uiteindelijk ga je keuzes maken, die je voorheen niet durfde te maken. Dit alles met het doel om gelukkiger te worden en te groeien als mens. Eindelijk ben ik volwassen geworden. Ik ben Arno daar dankbaar voor. Ik wens je alle goeds voor de toekomst!

Bart

Floor.jpg

Twee maanden geleden zat ik eventjes diep en kon ik het overzicht in mijn leven even niet overzien. In de opeenvolgende sessies liet jij mij inzien wat mijn gedachtes en handelingen voor een consequenties hadden. Tegelijkertijd gaf je mij handvatten om in eenzelfde situatie anders te handelen of het 'probleem' anders te benaderen. Zoals jij het ook benadrukt haalde je mij, vanuit mijn hoofd naar mijn hart en liet je me luisteren naar mijn gevoel: wat is dat toch fijn. Ik zie de dingen weer positief en als een mooie uitdaging. Arno, bedankt! Je warme, eerlijke en meelevende persoonlijkheid gaven een gevoel van rust en orde. Bedankt dat je me hebt laten zien dat er geen goed of fout is, zolang je kiest wat je gelukkig maakt. Ik hoop dat veel mensen zich weer terugvinden bij jou als coach.

Floor
 

Chanine.jpg

Zo'n vier maanden geleden kwam ik bij Arno binnen met een duidelijke hulpvraag. Tijdens het intakegesprek leerde ik door de vraagstelling van Arno dat mijn hulpvraag onderliggende hulpvragen had. Dit vond ik verrassend, ik had namelijk al een paar jaar die ene hulpvraag. Daar had ik ook al bij psychologen hulp bij gehad, maar helaas zonder succes. In twee consulten met Arno werden mijn ogen geopend en zag ik in dat ik mijn onderliggende hulpvragen misschien wel de sleutel tot vooruitgang konden zijn. Ik heb mogen leren dat mijn keuzes bij mijn pad horen, dat ik mijn keuzes niet altijd hoef te verdedigen en dat ik mag zijn wie ik wil zijn. Lieve Arno, ontzettend bedankt voor deze prachtige, onbetaalbare mooie lessen!

Chanine

Benno.jpg

Wie ben 'ik' en wat wil ik nu? Wat een bijzondere ervaring heb ik tijdens de eerste sessie bij jou mogen ervaren! Je hebt mij in meteen al laten voelen waar het om gaat, waar mijn geluk te vinden is. Namelijk in mijzelf. Gedurende de verdere sessies ontwikkelde ik steeds meer "bewustzijn". Bewustzijn over bijv. mijn werkelijke "ik", bewustzijn over mijn "ego" en bewustzijn over mijn eigen gevoel(igheid). "Niet zo streng zijn voor jezelf" hoorde ik je regelmatig zeggen. Eerst gelukkig zijn met mezelf en dan van daaruit de verbinding aangaan met anderen. Ik ben weer gelukkig met mezelf en ik ga op een andere manier het contact met anderen aan. Voor mij voelt het meer vanuit mijn kern en met meer diepgang en ik word daar vrolijk van! Arno, ik wil je bedanken voor je aandacht, voor je luisterend oor, voor het spiegelen, maar vooral voor wie je bent!

Benno

Ik ben bij Arno begonnen, toen ik erg diep in de put zat. Vanaf het begin voelde alles heel vertrouwd aan, waardoor ik echt alles wat ik wilde vertellen ook kwijt kon. In een tijdsbestek van een paar weken heeft Arno me er bovenop geholpen en heb ik mijn leven weer op de rit. De kracht van Arno is, dat hij weet wat jij denkt en/of voelt, voordat je dit zelf weet. Het is best confronterend om dit terug te ontvangen, maar het helpt wel.

Dennis

bottom of page