top of page

Bestellen

Ik bied naast de starterkits en losse diffusers natuurlijk ook de verschillende oliën, zowel de singles als ook de blends. Daarnaast bied ik oliën in collecties aan, maar zijn er ook producten speciaal voor mannen of voor je huisdier. 

Je kan bij mij op twee manieren bestellen:
 

  1. Ben je geïnteresseerd in de Young Living producten, vul dan het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Na het bespreken van je bestelling, zal ik je een betaalverzoek sturen. Wanneer de betaling is ontvangen zal ik zorgen, dat het zo snel mogelijk besteld wordt en bij je thuis (of op een door jou aangegeven afwijkend adres) wordt afgeleverd.     

  2. Je kan de producten ook zelf bestellen via een Young Living webshop. Ik krijg dan bericht dat jij hebt besteld. Je kiest je eigen producten en regelt het verder allemaal zelf. Volg daarvoor onderstaande button.


     

144511352_3629526457161971_7554743501424214206_n_edited.jpg
brandnetel kruiden_edited.jpg

Lidmaatschap

Wil jij de essentiële oliën gaan gebruiken in jouw leven? Dan vraag ik graag een lidmaatschap voor je aan, waarmee jij direct 24% korting krijgt op de bruto prijs op de artikelen van Young Living. 

Als lid kan je deelnemen aan het Essential Reward Programma, waarmee jij direct kan genieten van een aantal extra voordelen van jouw lidmaatschap:

  1. Maandelijks een automatische bestelling 

  2. Korting op diverse kits 

  3. Verdien tot 25% terug in punten die je kunt omwisselen voor producten

Graag help ik je op weg met jouw lidmaatschap. Maak vrijblijvend even een afspraak, zodat ik al je vragen kan beantwoorden.

dandelion-445228_1920_edited.jpg
bottom of page