top of page

Essentiële oliën van Young Living

Sinds 2021 werk ik in mijn coachpraktijk met etherische oliën. De Young Living oliën kunnen worden ingezet ter ondersteuning van het coachtraject. Dat kan door middel van een uitgebreide scan of ik laat je kennis maken tijdens jouw gesprekken. Daarna kan je een proefflesje meenemen om te kijken of je er echt baad bij hebt. 

144511352_3629526457161971_7554743501424214206_n.jpg
240827557_4240847679363176_6113321588279624300_n.jpg
kiwi_edited.jpg

Het kennismaken met de werking van de oliën is niet verplicht, wanneer je een coachtraject afneemt. Maar mocht je meer willen weten, kijk gerust eens op mijn andere website. Hier kan je een bodyscan reserveren, waarmee we gaan kijken waar jouw lichaam behoefte heeft aan ondersteuning. Maar ook kan je via de webshop mooie producten of een cadeaubon bestellen.

essentiele olie
lavenders-6543864_960_720.jpg

Waarom Young Living in jouw leven?

Mijn kennismaking met de essentiele olie was eigenlijk best per ongeluk. Maar na een bodyscan te hebben gedaan en het ontvangen van enkele proefflesjes olie, was ik meteen om. 
De oliën helpen mij om dicht bij mezelf te blijven, om geaard te zijn. Maar ook beschermen ze mij tegen (met name negatieve) energieën van anderen. Maar ik ervaar ook minder stress, meer rust in mijn hoofd door het gebruik of helpt het mij met focus en concentratie als ik ergens mee bezig ga.

Ik ben dus enthousiast! Heb meteen een starterskit voor mezelf aangeschaft. Maar ook kocht ik vrij snel een
iTOVi scanner, zodat ik ook anderen met een goed rapport door middel van een bodyscan kennis kan laten maken met de natuurlijke producten. Want dat is waar ik blij van word... 
glass-5166811__340_edited.jpg
127618671_3456122997835652_5395662534730345777_n_edited.jpg
49161899_1978056055642361_7212618372075225088_n_edited.jpg
Of je nu via mijn coachpraktijk hier terecht komt, of dat je alleen geïnteresseerd bent in de producten: Wees welkom!
Met mijn enthousiasme hoop ik ook jou te mogen helpen. In mijn agenda kan je een afspraak maken voor een bodyscan. Heb je interesse in de producten, ga dan naar de pagina bestellen.
Ben jij al bekend met etherische oliën?

Essentiële of etherische oliën zijn aromatisch geconcentreerde plantenextracten die zorgvuldig verkregen worden door stoomdistillatie, koudpersen of het tappen van hars. Young Living biedt etherische oliën, melanges en andere producten op basis van etherische oliën met een optimale hoeveelheid natuurlijke voorkomende bestanddelen. 100% natuurlijk.

De beste oliën

lavendelveld_edited.jpg

Puur natuur...

De kracht van de natuur in een flesje. Dat is wat een etherische olie van Young Living in feite is. De schatten van de natuur worden al eeuwenlang gebruikt door de mensheid. Niks nieuws eigenlijk. Maar Young Living maakt het je gemakkelijk door al dat moois heel geconcentreerd in een handig flesjes te stoppen. En alleen het beste van het beste. Puur natuur, dus zonder synthetische toevoegingen. Tof hè? Lees hier meer over de werking van etherische oliën en hoe je ze kunt inzetten voor je gezondheid en geluk.

Waarom Young Living?

Dat is een vraag die ik vaak krijg. Er zijn zo veel verschillende oliën te verkrijgen. Waarom zou ik dan specifiek Young Living kiezen? Heel simpel. Young Living biedt iets wat anderen niet bieden. Op deze pagina leg ik je uit wat er zo bijzonder is aan Young Living.

essential-oil-g029aa2845_1920.jpg
Bestellen

Ik bied naast de starterkits en losse diffusers natuurlijk ook de verschillende oliën, zowel de singles als ook de blends. Daarnaast bied ik oliën in collecties aan, maar zijn er ook producten speciaal voor mannen of voor je huisdier. Ben je geïnteresseerd in de Young Living producten, vul dan het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Premium Starterkit

Ben jij net zo enthousiast als ik en wil je ook van die kleine krachtpatsers uit de natuur in huis halen. Daar ben ik heel blij om! En jij straks ook!

Je kunt het beste kiezen voor een Premium Starter Kit. Dan heb je meteen de 12 meestgebruikte oliën bij elkaar plus zo’n super fijne diffuser.
Je kunt kiezen uit diverse
diffusers.

Starterkit Dew Drop.jpg
spa-3587403__340.webp
magnolia-2218788_960_720.webp
 • Hoe werkt het bestellen?
  Voor bestellingen kan je met mij contact opnemen. Je kan kiezen voor een lidmaatschap bij Young Living zodat jij een eigen inlog krijgt om te bestellen (waarmee je direct 24% korting ontvangt), of je kan via mij bestellen. De bestellingen kan ik na betaling direct bij je thuis af laten leveren.
 • Hoe snel wordt een bestelling geleverd?
  Wanneer je je bestelling geplaatst hebt, heb je hem doorgaans met één of twee werkdagen in huis. Young Living heeft tegenwoordig namelijk een distrubutiecentrum in Nederland.
 • Hoe weet ik waarvoor ik de olie kan gebruiken?
  Er zijn diverse manieren om jezelf te informeren over de oliën. Sowieso kan je bij mij al terecht voor heel veel informatie, ik help je graag. Wanneer je via mij een account aanmaakt bij Young Living en een aankoop doet, krijg je toegang tot de online community. Die staat bol van de informatie en je kunt er ook je vragen stellen. Tevens zijn er zijn diverse prachtige boeken verkrijgbaar met uitleg en toepassingsvoorbeelden. En…… Google is your best friend!
 • Kan ik de producten van Young Living ook in een winkel kopen?
  De producten van Young Living worden alleen via onafhankelijke distributeurs verkocht. Young Living heeft hier o.a. voor gekozen, omdat er goede uitleg en begeleiding nodig is bij het gebruik van de oliën. Nadat je een kit gekocht hebt, blijft degene via wie jij je oliën gekocht hebt je adviseur en je kunt dus altijd met je vragen bij die persoon terecht. Het kan wel zo zijn dat een distributeur een winkel of salon bezit en de oliën daar ook heeft staan in een display. Daarnaast zijn er een aantal officiële Young Living winkels verspreid over de wereld. Die zijn veelal te vinden bij of in de hoofdkantoren of in de buurt van één van hun boerderijen. Je kunt daar als je lid ben van Young Living met jouw lidmaatschapsnummer ook producten aanschaffen vanuit de winkel.
 • Wat als ik niet tevreden ben of iets terug wil sturen?
  Ik kan het me bijna niet voorstellen, maar stel dat je niet tevreden bent, dan heeft Young Living een heel goede return policy. Zie hier: – Elk ongeopend product binnen 30 dagen na verzending voor een volledige terugbetaling via dezelfde betaalmethode van de aankoopprijs en de toepasselijke omzetbelasting (minus verzendkosten). – Elk geopend product binnen 30 dagen na verzending voor een tegoed op uw Young Living-account van de aankoopprijs en de toepasselijke omzetbelasting (minus verzendkosten). – Elk geopend of ongeopend product tot 90 dagen na verzending voor een creditering op uw Young Living-account van de aankoopprijs en de toepasselijke omzetbelasting (minus verzendkosten en 10% administratiekosten). Het tegoed dat wordt aangevraagd voor een geopend product is gebaseerd op het percentage van het geretourneerde product. Als je bijvoorbeeld 50% van een product retourneert, wordt een tegoed van 50% (minus verzendkosten en 10% administratiekosten) op je Young Living-account toegepast.
 • Ik heb geen creditcard of PayPal. Wat nu?
  Geen probleem! Als ik voor jou besteld heb, stuur ik je een betaalverzoek waarmee jij kan betalen met elke Nederlandse bankrekening. Is jouw betaling binnen, dan zal ik zo snel mogelijk de bestelling doorsturen.
bottom of page