top of page

Als loslaten van jouw emoties niet vanzelf gaat...

Klankreis

Herken je dat je het lastig vindt om met je emoties te zijn?
Ben je bang voor wat er komen gaat of ben je misschien bang dat je dit niet aan zou kunnen?

Ergens diep van binnen voel je dat je er iets mee wil. Het je gaat helpen wanneer jij alles wat je zo bezighoudt, los kan laten. 

 

Eén van de tools die ik daarvoor gebruik is een klankreis, ook wel klankbad of klankbeleving genoemd. Je gaat op reis in jezelf. Met een hele duidelijke intentie om iets los te laten.
Voorafgaand aan elke klankreis is er dus een intake, om jouw intentie helder te hebben en

om je te vertellen wat je mag verwachten.

Klankreis Arno Peters 4.jpg

Wat is een klankreis?

Een klankreis is een ervaring waarbij verschillende instrumenten worden gebruikt om trillingen en geluiden te creëren die door je lichaam worden gevoeld en gehoord. Deze instrumenten zijn onder andere klankschalen, gongs, kochi’s, een rainstick en shakers.

Hoe werkt het?

Wanneer je een klankschaal, gong, of een ander instrument aanslaat, genereert deze trillingen. Ons lichaam, dat voor een groot deel uit water bestaat, vangt deze trillingen op. De trillingen bewegen door de buitenste huidcellen en dringen door naar de diepere lagen van ons lichaam. Dit proces zorgt ervoor dat de klank diep in ons lichaam doordringt en resonantie creëert. Deze resonantie kan helpen om emoties los te laten en energieblokkades op te heffen, waardoor de energie weer vrij kan stromen.

Klankreis Arno Peters 2.jpg

Wat doet het voor je?

Een klankreis heeft diverse positieve effecten:

  1. Emoties Loslaten:
    De trillingen en geluiden van de klankschalen, gongs en andere instrumenten helpen je om vastzittende emoties los te laten. Dit kan een bevrijdend gevoel geven en emotionele blokkades verminderen.

  2. Balans en Harmonie:
    De verschillende tonen van de instrumenten werken samen om harmonie in je lichaam te brengen. Dit kan helpen om balans te vinden in je emoties en energie.

  3. Emotionele en Spirituele Invloed:
    Geluid raakt ons diep van binnen. Een klankreis kan je emotioneel en spiritueel raken, waardoor je je gemoedstoestand kunt veranderen en ruimte kunt creëren voor verwerking en heling.

Wat maakt een klankreis bijzonder?

Door verschillende instrumenten op gevoel en intuïtie te kiezen, kunnen ze resoneren met de trillingsfrequenties van onze chakra's (energiepunten in ons lichaam). Dit helpt om balans te brengen in ons zijn.
Het is een moment van diepe reflectie en emotionele bevrijding dat diep inwerkt op je lichaam en geest.

Klankreis Arno Peters 2.jpg

Wellicht heb je al van alles geprobeerd om dichter bij jezelf te komen, in contact te komen met jouw gevoelens en emoties. Maar wanneer dit resoneert, neem dan gerust vrijblijvend contact met me op via een van de contactopties hieronder.

Graag zal ik je verder vertellen over wat je kan ervaren tijdens een klankreis. 

Een afspraak inplannen doe je via mijn online agenda, klik hiervoor op de button.

bottom of page