top of page
Burn-out.jpg

Voor de jonge sensitieve coach

Speciaal voor de jonge (startende) coach ben ik beschikbaar om als een 'supervisor' mee te kijken wat er in jouw coachpraktijk gebeurt. 

Als startende en gevoelige coach komen er een aantal zaken op je af, waardoor het prettig is om een vangnet voor jezelf te creëren. Daarom biedt ik als ervaren en sensitief coach jou de mogelijkheid om daarover met me het (online) gesprek aan te gaan.
Soms is het prettig om even met iemand te sparren, die begrijpt wat jij als coach kan voelen / ervaren. Want niet alles wat je voelt is van jezelf. Dat onderscheid is soms lastig te maken, omdat het wel zo binnen komt.
Ik bied hiervoor zowel losse gesprekken als ook een abonnement-vorm aan. Met het doel om jou steeds steviger in je schoenen te laten staan.

Aanbevelingen

Nick van Asperen

Nick

"Tijdens de gesprekken met Arno ben ik er achter gekomen dat ik voel waar de ander behoefte aan heeft. Hierdoor kreeg ik meer vertrouwen in mijzelf en heb ik de stap durven nemen om coach te worden. Waar ik voorheen een negatieve associatie had met het woord ‘coach’, heb ik van Arno geleerd om mijn hoog-gevoeligheid te gebruiken als kracht. Wat Arno voor mij heeft betekend het afgelopen jaar is niet in woorden uit te leggen. Maar telkens als wij in gesprek zijn, vind ik de rust in mijzelf en voel ik de dankbaarheid dat ik volledig mijzelf mag zijn. Arno legt de exacte woorden op tafel hoe jij je op dat moment voelt. In het begin zeker confronterend, maar de weken daarna, mega waardevol. Uit de grond van mijn hart wil ik Arno bedanken voor de persoon die hij is en voor de prachtige vriendschap die wij hebben opgebouwd."

De zes V-s

Tijdens onze gesprekken ligt de focus op de zes V-s, te weten:
Verbinding, Veiligheid, Vreugde, Vertrouwen, Voelen en Vrijheid

Verbinding
Je zal leren om diepe intense verbinding te maken met je klant, maar zeker ook met jezelf. 

Veiligheid
Ik leer je om je veilig te voelen bij jezelf, waardoor je meer vertrouwen en daadkracht ervaart tijdens je werk.
Maar ook kijken we naar hoe je werkt, zodat ook jij jouw klant veiligheid kan geven.


Vreugde

Coachen en humor, dat hoort bij elkaar. Door af en toe te relativeren wordt het leven een stuk aangenamer.
Ik ga je vragen om te gaan leven, om te gaan lachen. 

 

Vertrouwen
Door onze gesprekken leer jij jezelf steeds beter kennen. Ken jij jouw valkuilen, maar ook leer jij jouw kwaliteiten zien.
Want jouw gevoeligheid is een kracht. Ik ga je leren die optimaal te benutten.


Voelen
Voelen kan je wel, dat weet ik zeker. Anders was je hier niet geweest. Maar samen gaan we kijken naar de uitleg en de woorden die je geeft aan wat je ervaart. Woorden geven aan wat de ander ervaart, geeft zoveel rust en vertrouwen.

Vrijheid
In vrijheid leven is voor mij 100% mezelf mogen zijn. Mooi mens, ik gun ook jou dat jij jezelf durft te zijn, zonder je daarbij druk te maken over de oordelen die sowieso op je af gaan komen. 

Supervisie Groepen

Supervisie is het onder begeleiding leren, door reflectie op je eigen werkervaringen. Als supervisant leer je je eigen handelen tegen het licht te houden. Daardoor krijg je inzicht in je eigen patronen van denken, voelen en handelen, en kun je je handelen duurzaam verbeteren.

Bij voldoende belangstelling wil ik met supervisie groepen gaan werken.
In kleine groepen jezelf en elkaar versterken, verbeteren en ontdekken. In een veilige setting houden we elkaar de spreekwoordelijke spiegel voor. Met de intentie om te groeien in alle opzichten. 

Mocht je interesse hebben, laat het mij dan weten.

bottom of page