top of page
Overwinning.jpg

Wat ik jou te bieden heb

Wat heeft jou nieuwsgierig gemaakt om op deze pagina te komen kijken? Ik deel graag de dingen die waarde hebben voor jou, zodat ik je daarmee wat verder kan helpen in jouw ontwikkeling en groei. Want dat is mijn passie, een ander helpen, van toegevoegde waarde zijn.

Bewustwordingsgesprek

De snelste (maar ook meest spannende) manier om met mij kennis te maken en te ontdekken wat ik je te bieden heb, is het bewustwordingsgesprek. Dit kan online of bij mij in de praktijkruimte. Wat jij fijn vindt.
Het is gratis en geheel vrijblijvend, dus mocht je na het gesprek niet met me verder willen (wat ik me overigens niet voor kan stellen), dan is dat oké.

Bedenk je wanneer jij nog twijfelt om met een coach in zee te gaan het volgende:

Een goede coach...

... ziet dingen die jij niet ziet

... weet dingen die jij niet weet

... schept orde in jouw chaos

... houdt je de spiegel voor

... geeft je zelfvertrouwen

... houdt je scherp en op koers

... is jouw stok achter de deur

... Helpt je veel sneller naar jouw gewenste resultaat

HSP-test

Wanneer je door mijn website bladert, kan je verschillende blogs lezen over (hoog)gevoeligheid, (hoog)sensitiviteit en HSP.
Wil jij weten wat jouw gevoeligheid is, klik dan op onderstaande link, dan ontvang je een test waarbij je op 23 gebieden kan scoren. 

HSP-test.jpg

Gesprekken die je leven veranderen
Podcasts met Nick

Samen met online ondernemer, collega coach en inmiddels goede vriend Nick van Asperen maak ik interessante podcasts over spiritualiteit en alles wat daarmee te maken heeft. Deze zijn te vinden op Spotify en YouTube. Vind je dit leuk volg ons dan op een van de kanalen, elke vrijdag komt er een nieuwe aflevering online. 

Alle afleveringen bekijken en abonneren op jouw favoriete kanaal kan je hier:  
 

YouTube.png
Spotify.png
bottom of page