top of page

De iTOVi bodyscan

De iTOVi-bodyscan is een klein handzaam apparaatje die je lichaam doormeet op lichamelijk, mentaal, geestelijk en spiritueel niveau en meet uit waar een disbalans zit in je lijf.  Dit gaat door middel van bioresonantie: de elektrische trillingen en frequenties worden gemeten vanuit je lichaam. Als je je vaker laat scannen dan ga je laag voor laag aanpakken en zal je gaan merken dat je je blokkades en disbalans te lijf gaat. Je lichaam komt meer in balans. Geef jezelf dit cadeau om lekkerder in je vel te komen. Als bijvoorbeeld je darmen niet optimaal zijn dan meet de scan dit uit en kan je met de uitslag van het scanreport aan de gang om dat aan te pakken.
Als je bijvoorbeeld mentaal niet lekker in je vel zit en je voelt je down dan zal de scan dit uitmeten en weet je wat je kunt doen om dit te verminderen. De iTOVi scanner is geschikt voor iedereen, jong en oud, zwangeren, kinderen, mensen met een pacemaker en zelfs dieren. Een body scan is €65 per keer inclusief buiktest*. De buiktest specificeert je scan nog meer uit. Bij aanschaf van een starterkit krijg je een bodyscan cadeau! Kom je mijn zakelijke team versterken dan mag je zo vaak komen scannen als je wilt. 
Bodyscan.jpg
* Met de buiktest ontdek jij en leer jij hoe je zelf de toepassing van de olie kunt uittesten. Hoe gaaf is het dan als je een methode kunt inzetten waarbij je lichaam zelf de antwoorden op de vragen geeft! Het gaat je helpen om uit te testen welke olie jij waarvoor het beste kunt inzetten.

Hoe werkt de iTOVi-scanner ?

lavender-6398415_960_720_edited_edited.jpg

De uitslag

glass-5166811__340_edited.jpg

In het rapport staan de oliën gerangschikt in prioriteit, maar daarnaast krijg je een mooie grafiek over je emoties en lichaamssystemen. 

Ook daar staan per gebied meerdere oliën aangegeven, die je in zou kunnen zetten. Er zijn dus altijd meerdere keuzes en alternatieven.

Van elke olie is een uitgebreide omschrijving beschikbaar, die je indien gewenst van me ontvangt via email of app.

Zelf een iTOVi scanner?

Wil jij zelf een scanner aanschaffen voor je business of voor jezelf? Ik informeer je heel graag over de mogelijkheden. 

De scan meet via bio resonantie, elektrische trillingen en frequenties verschillende niveaus in je lichaam. Er zitten 2 druksensoren op de scan waar je je hand omheen kunt houden. De iTOVi-scanner combineert galvanische huidrespons (GSR) -elektroden, een druksensor, temperatuurmetingen en Bluetooth-technologie om kleine veranderingen in de elektrische geleidbaarheid van de huid te meten. Zodra de iTOVi-scan is voltooid, toont een rapport je de resultaten van uw scan in de iTOVi-app. De scanresultaten zijn gerangschikt in prioriteit, op basis van de product frequenties die de sterkste veranderingen in de geleidbaarheid van de huid veroorzaakten. Het scanrapport wordt doorgemaild naar je zodat je deze thuis nog eens rustig na kunt lezen.
bottom of page