top of page
20210507_222819026_iOS.jpg
IMG_4467.JPG

Over Arno

Ik breng je terug van je hoofd naar je hart. Door kennis te maken met wie je werkelijk bent, ervaar jij rust en stilte in jezelf. Daarmee kan je gemakkelijker door het leven, ben je positiever, heb je meer levensvreugde en energie.

Alles over de zoektocht naar mijzelf kan je lezen in een inspiratieverhaal wat ik voor je heb geschreven. Dit verhaal omschrijft het diepe donkere dal waar ik in terecht kwam, maar ook waar ik mijn geluk heb gevonden. Download het inspiratieverhaal 'Waarom ook jij kennis wil maken met je ware ik' 

Een korte kennismaking

Ik ben Arno Peters (1968), woonachtig in Wijchen en ik heb sinds 1 april 2013 heb ik een eigen
coachpraktijk. Daarnaast werk ik als bedrijfsleider in een hotel-restaurant. Ik ben dus een echte

mensen-mens. In de loop der jaren is gebleken, dat het voeren van een goed gesprek mij

toevertrouwd is. Ik geef een gevoel van vertrouwen en veiligheid, maar ontvang van de ander ook altijd vertrouwen. Anderen voelen dat ik het beste met hen voor heb. Daarom accepteert iemand ook de confrontatie door mij.

Ik coach met name de jongvolwassene (17-45 jaar), die door alles wat hij/zij in het leven tegenkomt, zichzelf even kwijt is. Geen evenwicht meer heeft in gevoel, emotie, gedachten en gedrag. Geen rust ervaart, geen kracht meer heeft, geen energie meer heeft. Maar ook geen idee heeft hoe dit op te lossen. Sommigen al zo ver in onbalans, dat ze burn-out klachten hebben.

Ik ben ervaringsdeskundige als het gaat om heldervoelend zijn, hooggevoeligheid (HSP) en sensitiviteit, weet wat dat voor jou betekent, kan je dus helpen om hierin voor jezelf op te komen en voor jezelf te zorgen. Deze eigenschappen van mezelf helpen mij om op tafel te krijgen, wat je diep van binnen wel weet, maar wellicht niet goed onder woorden kan brengen. Confronterend? Absoluut, maar altijd met de pure liefdevolle intentie om jou te helpen.

2020 Profielfoto klein.jpg

Mijn kracht is dat ik zonder te oordelen elke kandidaat ontvang. Ik accepteer je zoals jij bent. Ik ben van nature een heel zacht en mild persoon, maar ga het niet uit de weg om je te wijzen op je gedrag of gedachtegangen. Ik werk doelgericht ergens naar toe, durf je een spiegel voor te houden, kan je laten zeggen wat je eigenlijk niet voor ogen had, ben invoelend, nieuwsgierig, oprecht geïnteresseerd, altijd aardig en vriendelijk.

 

Door alles wat ik heb meegemaakt, heb ik een helder zelfbeeld, geloof ik in het mooie van de mens en in de kracht van authenticiteit. Om jouw coachvraag te beantwoorden, maak ik naast gesprekken gebruik van onder andere werkvormen en andere opdrachten om je te laten ervaren, geef je inzicht in je huidige doen en denken, ga terug naar wie je eigenlijk bent, naar je ‘ik’. Geef ik je handvatten om je eigen vragen te kunnen beantwoorden.

Ik ga dus graag met je aan de slag, samen op reis naar vrijheid wanneer jij weer jezelf kan zijn.

I had to learn what I’ve got,and what I’m not, and who I am…
(Jason Mraz-I won’t give up) 

In 2022 heb ik samen met Hanneke een boek uitgegeven. De titel van het boek is 'Jij verdient ruimte!' 

Als co-schrijver heb ik ruim 50 jaar levenservaring en 10 jaar coachervaring mogen combineren in dit boek, zodat je liefde, rust, kracht, vertrouwen en energie terug gaat vinden in jouw leven.

Rust, vertrouwen, even stil staan.jpg
Arno Peters Stir.jpg
Arno Peters Nobco.jpg
bottom of page